Recept

Vrabci na pivu s rajským protlakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34123

Ingredience

3 ks Cibule
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřový bok
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,126 kcal
Kilojoule 4 713kJ
5% Sacharidy 17 g
142% Tuky 106 g
7% Sodík 146 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vrabci na pivu s rajským protlakem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.

2

V pekáči promícháme maso s cibulí, česnekem, rajským protlakem, solí a pepřem. Vlijeme pivo a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké a pivo vypečené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept