Recept

Uzené maso dušené na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34124

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kg Vepřová uzená plec
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 962kJ
3% Sacharidy 10 g
44% Tuky 33 g
88% Sodík 2 g
59% Bílkoviny 33 g

Uzené maso dušené na pivu postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle, zaprášíme chilli kořením. Přidáme maso vcelku, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. V rendlíku maso obracíme a podle potřeby podlijeme horkou vodou.

2

Měkké maso vyjmeme na talíř, šťávu zredukujeme. Mírně zchladlé maso naporcujeme a podáváme s vydušenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept