Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34128
Kategorie: Maso

Ingredience

5 kg Vepřová žebra
Na marinádu
1 polévková lžíce Chilli koření mleté
1,5 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín drcený
0,5 polévková lžíce Majoránka
6 polévková lžíce Med včelí
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,229 kcal
Kilojoule 5 144kJ
3% Sacharidy 11 g
131% Tuky 99 g
19% Sodík 380 mg
120% Bílkoviny 68 g

Žebírka v medu postup přípravy receptu:

1

Žebírka naporcujeme, vložíme do pekáče, zalijeme marinádou, přikryjeme a nechá alespoň den marinovat. Často maso obracíme a přeléváme marinádou.

2

Žebírka pečeme v předehřáté troubě, často obracíme a poléváme marinádou.

3

Marinádu připravíme smícháním medu, piva, citronové šťávy, chilli koření, soli, pepře, majoránkou a kmínu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept