Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 34129
Kategorie: Maso

Ingredience

5 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
8 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
2 kg Vepřová žebra

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,077 kcal
Kilojoule 4 506kJ
5% Sacharidy 20 g
110% Tuky 82 g
19% Sodík 383 mg
99% Bílkoviny 56 g

Žebírka podle sládka postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nahrubo, žebírka naporcujeme.

2

V pekáči na oleji zpěníme cibuli, na ni poskládáme porce žebírek, zasypeme pepřem, solí, polijeme rajským protlakem, vlijeme pivo a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě do poloměkka. Poté poklici sejmeme a žebírka dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept