Recept

Nudle s kuřecím masem a garnáty

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 34177
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

50 g Filé z aljašské tresky
50 g Garnát obecný
50 g Kuřecí prsa
700 g Nudle rýžové
30 ml Olej sezamový
5 ml Omáčka sójová
40 g Špenát listový čerstvý
6 g Sůl
5 ml Víno rýžové čínské
1,2 l Vývar drůbeží
5 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,108 kcal
Kilojoule 4 635kJ
41% Sacharidy 149 g
21% Tuky 16 g
97% Sodík 2 g
33% Bílkoviny 18 g

Nudle s kuřecím masem a garnáty postup přípravy receptu:

1

Rýžové víno, zázvor, sůl a sojovou omáčku smícháme v míse. Kuřecí maso, filety z tresky nakrájené na nudličky a garnáty naložíme do směsi a necháme 30 minut marinovat.

2

Mezitím uvaříme nudle podle návodu, scedíme, necháme okapat a na pánvi orestujeme na sezamovém oleji spolu s nakrájenými listy špenátu. Hotové rozdělíme do jednotlivých misek.

3

Kuřecí vývar přivedeme k varu a vhodíme do něj marinované maso. Necháme 2 minuty vařit, promícháme, dosolíme a rozlijeme do jednotlivých misek na nudle. Horké servírujeme.

Poznámka

+ 30 minut na marinování

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept