Recept

Fazolačka s husím sádlem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34179

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
220 g Fazole bílé
100 g Husí sádlo
0,5 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 kávová lžička Ocet kvasný lihový
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 797kJ
11% Sacharidy 39 g
35% Tuky 26 g
10% Sodík 206 mg
22% Bílkoviny 13 g

Fazolačka s husím sádlem postup přípravy receptu:

1

Malé bílé fazole promyjeme a den dopředu je namočíme do 1 l studené vody. Druhý den je dáme vařit s bobkovým listem a pepřem, vaříme přibližně 1 hodinu doměkka.

2

V pánvi rozpálíme 100 g husího sádla, na kterém osmažíme dorůžova cibuli, přidáme rozetřený česnek, poprášíme moukou, sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zavaříme do polévky. Nakonec přidáme majoránku, sůl a pepř podle chuti.

3

Polévku povaříme ještě asi 20 minut, dochutíme octem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept