Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34185
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

20 g Bujón natur hovězí
160 g Fazole
1 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Skořice celá
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 454kJ
8% Sacharidy 29 g
29% Tuky 22 g
6% Sodík 119 mg
17% Bílkoviny 10 g

Havířova fazorka postup přípravy receptu:

1

Fazorku - barevnou drobnou fazoli - v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme do hrnce, zalijeme 1 l vody a necháme 2 hodiny nabobtnat.

2

V té samé vodě ji uvaříme doměkka. Vaříme přibližně 50 minut. Ke konci vaření přidáme kousek (o velikosti lžíce) celé skořice, povaříme ji asi 5 minut, potom skořici vyjmeme.

3

Přidáme bujón, majoránku, sůl podle chuti a povaříme dalších 6-8 minut. Nakonec přimícháme smetanu s máslem, necháme přejít varem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept