Jednoduchý recept

Kuře středozemní

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 175 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 34190

Ingredience

15 g Bazalka
4 polévková lžíce Jogurt bílý
4 ks Kuřecí čtvrtky
1 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 167kJ
2% Sacharidy 8 g
66% Tuky 49 g
43% Sodík 851 mg
137% Bílkoviny 77 g

Kuře středozemní postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme rajčatový protlak, pokrájený česnek, olivový olej, jogurt a listy bazalky. Marinádu přendáme do mísy, aby se do ní vešly porce kuřete a byly marinádou pokryty. Necháme 2 hodiny marinovat v lednici, poté vyndáme a necháme 30 minut v pokojové teplotě.

2

Maso grilujeme 40 minut a často otáčíme.

3

Podáváme horké.

Poznámka

Listy bazalky lehce rozmačkané.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept