Jednoduchý recept

Turiak z vepřové panenky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 34219

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 kávová lžička Koření Gyros
4 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř 4 barev
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 388kJ
1% Sacharidy 2 g
56% Tuky 42 g
64% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Turiak z vepřové panenky postup přípravy receptu:

1

Omytou a osušenou vepřovou panenku protkneme nakrájenou anglickou slaninou.

2

Z oleje, pepře, soli a koření umícháme marinádu, vložíme do ní maso a necháme přikryté fólií marinovat nejméně 24 hodin.

3

Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat olej. Grilujeme na rozehřátém grilu 12-15 minut.

4

Panenku podáváme s hlávkovým salátem, listovým špenátem nebo s čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept