Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34222

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 kávová lžička Chilli omáčka
800 g Hovězí roštěnka vys. peč.
100 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 ml Víno červené
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 ks Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 222kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
5% Sodík 106 mg
104% Bílkoviny 59 g

Chilli steaky na víně postup přípravy receptu:

1

Vývar spolu s vínem, worcesterem, chilli omáčkou, rajčatovým protlakem, nasekanou cibulí a nadrobno nakrájeným celerem uvedeme do varu. Bez pokličky povaříme asi 20 minut. Marinádu necháme vychladit a potom ji rozmixujeme.

2

Omyté maso nakrájíme na steaky, omyjeme a osušíme. Okraje nařízneme, maso vložíme do misky a zalijeme marinádou. Necháme v chladu uležet nejméně 12 hodin.

3

Maso vyjmeme, necháme okapat a grilujeme na roštu 4-5 minut po každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept