Jednoduchý recept

Na vermutu kuře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 34228
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Artyčoky
2 ks Cibulka jarní
1,5 dl Dolin - Vermouth
125 g Hroznové víno
700 g Kuřecí prsa
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Voda pitná
1,5 dl Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 504kJ
6% Sacharidy 21 g
7% Tuky 6 g
24% Sodík 479 mg
72% Bílkoviny 41 g

Na vermutu kuře postup přípravy receptu:

1

V teflonové pánvi osmahneme na sucho 3 minuty porce kuřete. Vytřeme pánev, vlijeme do ní vermut a vývar. Přivedeme k varu a přidáme pokrájenou cibulku a porce kuřete. Přikryjeme pokličkou a vaříme 35 minut. Osolíme, opepříme, přidáme rozpůlené artyčoky a bobule hroznového vína a prohříváme 3 minuty.

2

Vmícháme směs vody a solamylu a povaříme do zhoustnutí.

3

Podáváme teplé.

Poznámka

Kuřecí prsa vykostěná a zbavená kůže. Hroznové víno bez pecek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept