Tvarohová pomazánka s tresčími játry - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 22 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohová pomazánka s tresčími játry
Celkový čas: | 22 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 34229 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 ks | Cibulka jarní |
1 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
150 g | Játra tresčí v oleji |
0,5 kávová lžička | Sůl |
100 g | Tvaroh tučný |
2 ks | Vejce slepičí |
500 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 222,1mg |
Draslík | 129,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,7mg |
Vitamín E | 7,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 76,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cibulka jarní, Sůl, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Játra tresčí v oleji, Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohová pomazánka s tresčími játry postup přípravy receptu:
1 | Vejce ve vodě uvaříme natvrdo - asi 12 minut, vyjmeme a po vychladnutí oloupeme. |
2 | V misce utřeme tvaroh s tresčími játry, přidáme uvařená, nastrouhaná vejce, hořčici, oloupanou, nasekanou cibuli a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme. |
3 | Pomazánku podáváme ozdobenou, nasekanou jarní cibulkou. |