Recept

Tvarohová pomazánka s tresčími játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34229

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
150 g Játra tresčí v oleji
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Tvaroh tučný
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 354kJ
1% Sacharidy 4 g
41% Tuky 31 g
18% Sodík 365 mg
16% Bílkoviny 9 g

Tvarohová pomazánka s tresčími játry postup přípravy receptu:

1

Vejce ve vodě uvaříme natvrdo - asi 12 minut, vyjmeme a po vychladnutí oloupeme.

2

V misce utřeme tvaroh s tresčími játry, přidáme uvařená, nastrouhaná vejce, hořčici, oloupanou, nasekanou cibuli a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme.

3

Pomazánku podáváme ozdobenou, nasekanou jarní cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept