Recept

Vejce plněná zakysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 34230
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
3 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 393kJ
0% Sacharidy 1 g
9% Tuky 7 g
7% Sodík 148 mg
13% Bílkoviny 7 g

Vejce plněná zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut), vyjmeme a po vychladnutí oloupeme. Podélně je rozkrojíme a žloutky vyjmeme.

2

V misce utřeme hořčici s rozdrobenými žloutky a zakysanou smetanou. Náplň podle chuti osolíme, opepříme a lžičkou naneseme do polovin bílků. Ozdobíme petrželkou.

3

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept