Jednoduchý recept

Zapečené canneloni

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 34240
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

300 g Canneloni
30 ml Olej olivový
2 g Oregano sušené
3 g Pepř černý mletý
300 g Pórek
30 g Protlak rajčatový
450 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
120 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 200kJ
21% Sacharidy 75 g
22% Tuky 17 g
72% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Zapečené canneloni postup přípravy receptu:

1

Pórek nakrájíme nahrubo, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Vložíme do misky, přisypeme pepř, promícháme a pórkem naplníme canneloni.

2

V pánvi rozpálíme olej, přilijeme rajčatový protlak, nakládaná rajčata bez nálevu, osolíme, opepříme, přidáme oregano a podusíme 5 minut.

3

Do pekáčku nalijeme rajčatovou omáčku, do ní vyskládáme canneloni, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 12 až 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept