Jednoduchý recept

Canneloni zapečené se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 34241
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

300 g Canneloni
2 stroužek Česnek
50 g Cibule
200 g Cuketa
150 g Lilek
40 g Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
7 g Oregano sušené
2 g Pepř cayenský
3 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
300 g Sýr kozí
60 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
10 g Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 137kJ
20% Sacharidy 72 g
54% Tuky 40 g
66% Sodík 1 g
57% Bílkoviny 32 g

Canneloni zapečené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nakládaná rajčata slijeme, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev na malé kostičky, cuketu a lilek na větší kostičky a česnek prolisujeme.

2

Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme lilek a cuketu, orestujeme, přidáme česnek, ochutíme cayenským pepřem, oreganem, tymiánem, osolíme a opepříme. Promícháme a odstavíme z ohně. Nyní přimícháme rozdrobený kozí sýr. Touto směsí naplníme canneloni.

3

Do pánve vložíme scezená rajčata, cbuli a mrkev. Osolíme, opepříme, přidáme špetku tymiánu a 10 minut podusíme pod pokličkou.

4

Do pekáčku vyskládáme canneloni, přelijeme rajčatovou omáčkou, zasypeme strouhaným sýrem pecorino a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept