Recept

Roštěnky na pivu s klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34286

Ingredience

1 ks Cibule
4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
Na přílohu
1 ks Cibule
2 ks Klobása ostravská
1 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

94% Kalorie 1,857 kcal
Kilojoule 7 771kJ
3% Sacharidy 12 g
265% Tuky 199 g
5% Sodík 99 mg
14% Bílkoviny 8 g

Roštěnky na pivu s klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, klobásu nakrájíme na kolečka.

2

Na oleji zpěníme cibuli, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Poté je zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

3

Před koncem vaření zpěníme na oleji cibuli, přidáme pokrájenou klobásu a orestujeme.

4

Roštěnky podáváme s osmaženou klobásou a cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept