Jednoduchý recept

Candát smažený v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34299
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Candát obecný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
120 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 958kJ
3% Sacharidy 10 g
13% Tuky 10 g
7% Sodík 138 mg
41% Bílkoviny 23 g

Candát smažený v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Candáta naporcujeme, vložíme do misky, osolíme, zakapeme citronem, necháme hodinu pod fólií v chladničce marinovat.

2

V mezičase připravíme těstíčko smícháním vajec, piva a mouky.

3

Porce ryby namáčíme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept