Recept

Jehněčí s mladou cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34310

Ingredience

1 špetka Bazalka
400 g Cibulka jarní
500 ml Hovězí vývar základní
200 g Jehněčí kýta
200 g Jehněčí plec
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Oregano sušené
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
10 g Protlak rajčatový
50 g Rajčata
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 092kJ
7% Sacharidy 24 g
68% Tuky 51 g
52% Sodík 1 g
85% Bílkoviny 48 g

Jehněčí s mladou cibulkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso naporcujeme, vložíme do kastrolu a osmahneme na sádle.

2

Přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibulky, hladkou mouku, rajčatový protlak a mletou papriku. Zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a zvolna vaříme doměkka.

3

Zbylou cibulku nakrájíme na kousky dlouhé asi 4 cm, podusíme na másle a přidáme do pokrmu spolu s oloupanými, na dílky nakrájenými rajčaty. Mírně osladíme a při podávání ozdobíme každou porci nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept