Recept

Salát s ředkvičkami a okurkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 34315

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 polévková lžíce Hořčice dijonská
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
10 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 552kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 8 g
6% Sodík 126 mg
11% Bílkoviny 6 g

Salát s ředkvičkami a okurkou postup přípravy receptu:

1

Salátové listy opláchneme ve studené vodě, vodu setřeme, listy natrháme. Ředkvičky a okurku omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriku přepůlíme na délku, zbavíme semen, omyjeme, jemně nakrájíme. Na tvrdo uvařená oloupaná vejce nakrájíme na osminky.

2

Na zálivku rozmícháme vinný bílý a balzamicový ocet, přidáme hořčici, pepř a sůl, metlou přišleháme postupně olivový olej.

3

Natrhané salátové listy a nakrájené ředkvičky, okurku i papriku promícháme se zálivkou. Salát na talíři obložíme vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept