Recept

Grilovaný chřest ve slanině na ředkvičkách a česneku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34326
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

1 ks Česnek
100 g Chřest bílý
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Pórek
50 g Ředkvička
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Vegeta

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 666kJ
8% Sacharidy 29 g
5% Tuky 4 g
8% Sodík 162 mg
7% Bílkoviny 4 g

Grilovaný chřest ve slanině na ředkvičkách a česneku postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky, česnek a pórek očistíme a nakrájíme na plátky. Vše osmahneme na oleji, přidáme koření Vegeta a krátce podusíme.Chřest zabalíme po dvou až třech kouskách do dvou plátků prorostlé slaniny, a zajistíme je párátkem, aby se smotky nerozbalily. Takto připravený chřest grilujeme na pánvi bez oleje.

2

Grilovaný chřest podáváme teplý, přelitý dušenou směsí ředkviček, česneku a pórku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept