Jednoduchý recept

Cassoulet na česneku s kuřetem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 135 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34340

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
400 g Fazole červené sterilované
900 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2,3 dl Víno bílé
2,3 dl Vývar drůbeží
6 stroužek Česnek
16 ks Šalotka
225 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,038 kcal
Kilojoule 4 341kJ
39% Sacharidy 139 g
20% Tuky 15 g
43% Sodík 858 mg
131% Bílkoviny 74 g

Cassoulet na česneku s kuřetem postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme slunečnicový olej v ohnivzdorném hrnci, přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme dohněda, poté ho vyndáme.

2

Do hrnce dáme pokrájené žampiony, šalotky a česnek a 4 minuty smažíme. Přidáme zpět do hrnce kuřecí maso, poprášíme moukou a 2 minuty smažíme.

3

Přilijeme vývar a víno a mícháme, dokud se nezačne směs vařit. Přidáme bouquet garni, sůl a pepř. Přidáme za neustálého míchání fazole. Přikryjeme hrnec pokličkou a zapékáme v předehřáté troubě 2 hodiny.

4

Bouquet garni vyndáme a podáváme horké.

Poznámka

Kuřecí prsa bez kosti a kůže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept