Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 34348
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

200 g Brambory
1 ks Cibule
200 g Hovězí maso přední
100 g Mrkev kořen
20 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
100 g Sůl
1,5 l Voda pitná
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 539kJ
3% Sacharidy 10 g
59% Tuky 44 g
325% Sodík 7 g
16% Bílkoviny 9 g

Polská polévka postup přípravy receptu:

1

Přední hovězí maso opláchneme a dáme do hrnce se studenou osolenou vodou. Vaříme na velmi mírném ohni, až je maso měkké. Maso vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout. Na pánvi osmažíme na másle cibuli dozlatova a spolu s nadrobno nakrájenou mrkví a zelím přihodíme do hrnce k vývaru. Ještě přidáme brambory na kostičky a necháme vařit na mírném ohni, dokud zelenina nezměkne.

2

Osolíme, opepříme a nakonec vrátíme na malé kousky nakrájené maso. Servírujeme ozdobené nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept