Jednoduchý recept

Sekaná z rybího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 3438
Kategorie: Sekaná

Ingredience

2 stroužek Česnek
800 g Filé rybí
250 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 511kJ
5% Sacharidy 17 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 401 mg
163% Bílkoviny 92 g

Sekaná z rybího masa postup přípravy receptu:

1

Vykoštěné filé umeleme, osolíme, okořeníme, přidáme vejce, lisovaný česnek a žemle navlhčené mlékem. Vše promícháme, přidáme nasekanou petržel a rozpuštěné máslo.

2

Z této směsi vytvarujeme bochník, dáme do vymazaného pekáče, podlijeme masovým vývarem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept