Jednoduchý recept

Kapr smažený na pivu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 34387
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
800 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
5% Sacharidy 19 g
26% Tuky 20 g
19% Sodík 386 mg
72% Bílkoviny 40 g

Kapr smažený na pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra naporcujeme a osolíme 1/4 lžičky soli. Česnek utřeme se zbylou solí a vmícháme do piva, v kterém jsme rozšlehali vejce.

2

Porce kapra obalujeme v mouce, vejci s pivem a ve strouhance. Smažíme na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept