Recept

Fusilli s vejci a artyčoky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 34394
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 676 kcal
Kilojoule 2 830kJ
30% Sacharidy 108 g
18% Tuky 14 g
39% Sodík 773 mg
51% Bílkoviny 29 g

Fusilli s vejci a artyčoky postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a udržujeme teplé.

2

Na oleji dozlatova osmažíme drcený česnek. Přidáme srdíčka artyčoků a nakrájenou petrželku a směs na mírném ohni za občasného míchání asi 5 minut prohřejeme.

3

Smícháme těstoviny se šťovíkem, nakrájenými vejci uvařenými natvrdo a artyčoky. Porce posypeme drceným pepřem a hoblinkami parmazánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept