Recept

Bucatini s uzeným pstruhem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34414

Ingredience

20 g Kaviár
20 g Kopr čerstvý
60 ml Martell cognac
40 g Máslo čerstvé
10 g Pasta Sambal Oelek
5 g Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Pstruh uzený
160 g Pórek
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
375 g Těstoviny Bucatini
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 794 kcal
Kilojoule 3 320kJ
23% Sacharidy 82 g
43% Tuky 32 g
30% Sodík 606 mg
54% Bílkoviny 30 g

Bucatini s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme na skus, scedíme, necháme dobře okapat a udržujeme teplé.

2

Rozehřejeme máslo a na něm osmažíme doměkka na kolečka nakrájený pórek. Přidáme drcený česnek a krátce jej podusíme. Pórek s česnekem podlijeme koňakem a opět krátce zahříváme. Vmícháme sambal oelek, kopr, rajčatový protlak a smetanu. Omáčku mírně povaříme asi 5 minut do zhoustnutí.

3

Přidáme těstoviny a uzeného pstruha, podle chuti přisolíme, opepříme a promícháme. Pokrm rozdělíme do misek. Každou porci můžeme ozdobit lžičkou kaviáru a snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept