Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 34416

Ingredience

60 g Ančovička - filety
350 g Fazolové lusky zelené
80 ml Olej olivový
250 g Rajčata Cherry
35 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Farfalle
5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 026kJ
28% Sacharidy 99 g
34% Tuky 25 g
36% Sodík 712 mg
42% Bílkoviny 23 g

Farfalle s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.

2

Do vroucí vody dáme fazolky, necháme 5 minut stát, scedíme a propláchneme studenou vodou.

3

Ančovičky a fazolky smažíme na olivovém oleji 2–3 minuty. Přidáme drcený česnek a smažíme jej asi minutu. Potom zamícháme třešňová rajčata.

4

Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept