Jednoduchý recept

Rybí filé v pivním těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34417
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé rybí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
Na těstíčko
0,5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
100 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 161kJ
7% Sacharidy 24 g
42% Tuky 31 g
5% Sodík 98 mg
118% Bílkoviny 66 g

Rybí filé v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Těstíčko připravíme rozšleháním mouky s práškem do pečiva, s octem, pivem a solí.

2

Rybí filé obalíme v mouce, poté namáčíme v těstíčku a usmažíme v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept