Jednoduchý recept

Rybí filé v pivním těstíčku I.

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34418
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé rybí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
Na těstíčko
60 g Mouka pšeničná hladká
100 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 096kJ
4% Sacharidy 16 g
43% Tuky 32 g
6% Sodík 118 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí filé v pivním těstíčku I. postup přípravy receptu:

1

Těstíčko připravíme rozšleháním vejce, piva, mouky a soli.

2

Rybí filé obalíme v mouce, poté namáčíme v těstíčku a usmažíme v rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept