Jednoduchý recept

Husí játra na česneku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Husí játra na česneku 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 3442

Ingredience

30 g Husí sádlo
400 g Játra husí
1 polévková lžíce Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 877kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 238 mg
30% Bílkoviny 17 g

Husí játra na česneku postup přípravy receptu:

1

Játra nakrájíme na kostičky, na chvíli ponoříme do vařící vody, vyndáme a necháme okapat.

2

Poté je poprášíme Solamylem, prudce opečeme v rozehřátém husím sádle, přidáme lisovaný česnek a nakonec osolíme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept