Recept

Pstruzi dušení v černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34432
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
800 g Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
2% Sacharidy 9 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 203 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruzi dušení v černém pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy osolíme, zakapeme citronem a pod fólií necháme v chladničce zhruba hodinu odpočinout. Cibuli nakrájíme na kolečka.

2

Pstruhy vložíme s cibulí do rendlíku, podlijeme pivem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme, až jsou ryby měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept