Recept

Filety z tresky s celerem dušeným v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34435
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Celer - nať
0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
Na dušený celer
400 g Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
2% Sacharidy 8 g
21% Tuky 15 g
16% Sodík 320 mg
66% Bílkoviny 37 g

Filety z tresky s celerem dušeným v pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer nakrájíme na nudličky, celerovou nať jemně posekáme, cibuli nakrájíme nadrobno. Tresku osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou.

2

Zpěníme na oleji s máslem cibuli, přidáme nudličky celeru, zarestujeme, vlijeme pivo a pod poklicí dusíme, až je celer měkký.

3

V pánvi na oleji osmažíme tresku s celerovou natí. Podáváme s dušeným celerem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept