Jednoduchý recept

Semifreddo - základní recept

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3444

Ingredience

220 g Cukr krupice
500 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Tresť vanilková
2 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 051kJ
17% Sacharidy 60 g
67% Tuky 50 g
3% Sodík 69 mg
19% Bílkoviny 11 g

Semifreddo - základní recept postup přípravy receptu:

1

Ve vodní lázni šleháme vejce, žloutky, vanilkový extrakt a cukr. Když směs zhoustne a zesvětlá, odstavíme a za občasného prošlehání necháme zchladnout.

2

Ušlehanou tuhou šlehačku opatrně vmícháme do směsi.

3

Nalijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.

Poznámka

Vodní lázeň: menší nádobu se směsí ponoříme do větší nádoby s vodou a zahříváme, voda se nesmí vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept