Recept

Pečená směs ryb s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34440
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Candát obecný
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Filé rybí
250 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Pstruh
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 468kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 212 mg
87% Bílkoviny 49 g

Pečená směs ryb s pivem postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vejce rozšleháme v pivu s moukou do hladkého středně řídkého těstíčka.

2

Ryby vložíme do pekáče, přelijeme těstíčkem a pečeme v předehřáté troubě, až jsou ryby měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept