Recept

Smažený losos marinovaný v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34441
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Losos - filety
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 231kJ
2% Sacharidy 7 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 231 mg
72% Bílkoviny 41 g

Smažený losos marinovaný v pivu postup přípravy receptu:

1

Lososa naporcujeme, v míse zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce tři hodiny marinovat. S moukou smícháme pepř, papriku, sůl a obalíme ve směsi porce lososa. Na másle s olejem lososa usmažíme dorůžova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept