Smažený losos marinovaný v pivu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 18 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Smažený losos marinovaný v pivu
Celkový čas: | 18 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 34441 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
800 g | Losos - filety |
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
300 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 179,9mg |
---|---|
Cholesterol | 106,4mg |
Draslík | 652,7mg |
Vláknina | 220,1mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,2mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Losos - filety, Olej rostlinný, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká, Pepř černý mletý, Pivo světlé 10% 3,9% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Smažený losos marinovaný v pivu postup přípravy receptu:
1 | Lososa naporcujeme, v míse zalijeme pivem a pod fólií necháme v chladničce tři hodiny marinovat. S moukou smícháme pepř, papriku, sůl a obalíme ve směsi porce lososa. Na másle s olejem lososa usmažíme dorůžova. |