Recept

Polévka z tresky se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 34444

Ingredience

2 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
20 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
4 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
0,5 l Smetana 12% (konzumní)
8 g Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 893kJ
3% Sacharidy 11 g
65% Tuky 49 g
28% Sodík 550 mg
33% Bílkoviny 19 g

Polévka z tresky se smetanou postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu, cibuli, bobkový list a maso z tresky dáme vařit do osolené vody doměkka. Uvařené scedíme, zeleninu vyhodíme a maso z tresky v misce rozmixujeme. Do horkého vývaru vlijeme smetanu, ve které jsme dohladka rozmíchali mouku, povaříme asi 2 minuty, osolíme, opepříme, vrátíme rybí maso.

Poznámka

Servírujeme s širokými nudlemi, uvařenými podle návodu na obalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept