Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34447
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Kuře
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet vinný
40 g Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
5 polévková lžíce Protlak rajčatový
5 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,249 kcal
Kilojoule 5 227kJ
4% Sacharidy 14 g
125% Tuky 94 g
20% Sodík 396 mg
144% Bílkoviny 81 g

Kuře dušené v pivu postup přípravy receptu:

1

Kuře naporcujeme, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Kuře ze všech stran osmažíme na másle s olejem, přidáme cibuli, sůl, pepř, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme. Po dvaceti minutách přidáme protlak a ocet. Když je kuře měkké, vmícháme do omáčky smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept