Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 34453

Ingredience

200 g Cukr krupice
3 g Hřebíček
600 g Jablka
5 g Skořice mletá
20 g Solamyl - bramborový škrob
200 g Těstoviny vařené (průměr)
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 501kJ
25% Sacharidy 89 g
1% Tuky 1 g
1% Sodík 19 mg
6% Bílkoviny 3 g

Polévka z jablek postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, oloupeme a zbavíme jádřinců. Vaříme ve vodě s polovinou cukru, hřebíčkem a skořicí doměkka. Scedíme, jablka rozmixujeme v míse, do vývaru přidáme cukr a v troše vody rozpuštěnou bramborovou moučku, krátce povaříme, aby polévka zhoustla. Vrátíme rozmixovaná jablka a podle návodu uvařené drobné těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept