Jednoduchý recept

Liptovské droby

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 3446

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
400 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 ks Vepřová střeva tenká
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 180kJ
7% Sacharidy 25 g
94% Tuky 70 g
14% Sodík 275 mg
13% Bílkoviny 7 g

Liptovské droby postup přípravy receptu:

1

Očištěné brambory nastrouháme zároveň s očištěnou cibulí, přidáme lisovaný česnek, hrubou i hladkou mouku, strouhanku, mletý pepř a vejce, majoránku a osolíme.

2

Vše důkladně smícháme a směs natlačíme do dobře umytých střev, sešpejlujeme, popícháme jehlou a upečeme ve vetším množství tuku ve vyhřáté troubě. Během pečení droby obracíme.

Poznámka

Podáváme horké s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept