Recept

Tvarůžková polévka – sýrnica

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 34473

Ingredience

0,5 kávová lžička Kmín drcený
0,5 l Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh tvrdý na strouhání
30 g Tvarůžky olomoucké malé
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 104 mg
41% Bílkoviny 23 g

Tvarůžková polévka – sýrnica postup přípravy receptu:

1

Do hrnce si dáme vodu s mlékem a přivedeme k varu.

2

Olomoucké tvarůžky pokrájíme na kostičky a dáme je vařit do polévky. Ještě do ní po 5 minutách vaření přidáme kmín a když se polévka pomalu vaří, přimícháme rozdrobený tvaroh na strouhání, pepř a sůl podle chuti. Polévku odstavíme, přimícháme do ní omytou pokrájenou pažitku, zakryjeme pokličkou a necháme odstát asi 5 minut. Pak polévku podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept