Recept

Žemle s kuřecím hřebínkem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34477

Ingredience

1 kávová lžička Kari pasta
50 g Kompot meruňkový
350 g Kuřecí maso vařené
115 g Majonéza
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,3 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
1 ks Šalotka
8 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 693 kcal
Kilojoule 2 900kJ
21% Sacharidy 74 g
38% Tuky 28 g
11% Sodík 219 mg
60% Bílkoviny 34 g

Žemle s kuřecím hřebínkem postup přípravy receptu:

1

V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou šalotku, přidáme kari pastu, rajčatový protlak a worcester. Vše promícháme, odstavíme z plotny a necháme vychladnout.

2

Cibulovou směs, majonézu a okapané meruňky rozšleháme na hladký krém. Do krému vmícháme na nudličky nakrájené vařené nebo pečené kuřecí maso. Náplň necháme přikrytou v chladničce až do použití.

3

Žemle na vrchní straně podélně nakrojíme, rozevřeme a v zářezech potřeme máslem. Naplníme připravenou náplní tak, aby vytvořila hřebínek. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept