Jednoduchý recept

Hovězí roštěná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3449
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
5 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
20 dkg Slanina vepřová
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 312kJ
2% Sacharidy 6 g
39% Tuky 29 g
25% Sodík 494 mg
12% Bílkoviny 7 g

Hovězí roštěná postup přípravy receptu:

1

Naklepeme a nařízneme plátky hovězí roštěnky, osolíme, potřeme hořčicemi a paprikou.

2

Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, až zesklovatí vložíme roštěnky. Necháme je zatáhnout, podlijeme vodou a dusíme 45 min.

3

Měkké maso vyndáme, do směsi nalijeme smetanu a rozmixujeme.

4

Maso vložíme do omáčky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept