Recept

Velmi pikantní sýrová směs

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (57%)
ID receptu: 34491
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 stroužek Česnek
1 ks Cibule červená
5 ks Feferony
2 kávová lžička Kmín celý
250 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
200 g Sýr Krkonošský pivní
150 g Sýr Niva (Rokfór)
100 g Sýr Romadur 40%
160 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 795 kcal
Kilojoule 3 328kJ
3% Sacharidy 9 g
86% Tuky 64 g
21% Sodík 426 mg
50% Bílkoviny 28 g

Velmi pikantní sýrová směs postup přípravy receptu:

1

Olomoucké tvarůžky nakrájíme na čtvrtky, pivní sýr a romadúr nakrájíme na silné plátky a nivu na kostky o hraně 2 cm. Vše zlehka promícháme s česnekem nakrájeným na plátky, nasekanou petrželkou, kmínem, mletou paprikou a bobkovým listem a černým pivem. Směs postupně vkládáme do uzavíratelné sklenice, prokládáme plátky cibule a feferonkami a zalijeme olejem, aby byly sýry potopené. Sklenici uzavřeme a necháme uležet v chladničce čtyři až šest dní.

Poznámka

Podáváme s tmavým chlebem a pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept