Recept

Pavézky s javorovým sirupem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 34494

Ingredience

8 krajíc Chléb toastový
2 kávová lžička Cukr krupice
200 g Jogurt bílý
300 ml Mléko plnotučné
75 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Sirup javorový
300 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Tresť vanilková
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 991kJ
20% Sacharidy 71 g
50% Tuky 37 g
35% Sodík 695 mg
44% Bílkoviny 25 g

Pavézky s javorovým sirupem postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme vejce s mlékem, smetanou, vanilkovou trestí a cukrem. Do směsi položíme krajíčky toastového chleba.

2

V pánvi na rozehřátém másle postupně opékáme připravený chléb po každé straně asi 2 minuty dozlatova. Vyjmeme na nahřátý talíř a uchováme na teplém místě.

3

Hotové toasty rozkrojíme na trojúhelníky a rozdělíme na talíře. Pokapeme javorovým sirupem a ihned podáváme.

4

Každou porci doplníme kopečkem jogurtu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept