Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34509

Ingredience

1 ks Hrušky
1 kávová lžička Kari koření
500 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát ledový
150 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
10% Sacharidy 36 g
27% Tuky 20 g
13% Sodík 256 mg
75% Bílkoviny 42 g

Kuřecí prsa v žemli postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená kuřecí prsa rozpůlíme, posypeme karí kořením, mletou paprikou a pepřem. Maso opečeme po obou stranách v pánvi na rozehřátém oleji a osolíme.

2

Žemle rozkrojíme a potřeme máslem.

3

Salát rozebereme na listy, omyjeme a několik listů ponecháme stranou. Zbylé nakrájíme na nudličky a rozdělíme na spodní poloviny žemlí. Na salát rozložíme opečené maso.

4

Hrušku omyjeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky. Obložíme jimi maso a navrch položíme plátky ementálu. Přiklopíme horními polovinami žemlí.

5

Sendviče vložíme do trouby pod rozpálený gril a necháme roztavit sýr.

6

Podáváme horké na salátových listech.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept