Zdravý recept

Fazole v ořechové bylinkové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34526

Ingredience

0,5 polévková lžíce Bazalka
500 g Fazole bílé
0,5 polévková lžíce Koriandr čerstvý
0,5 polévková lžíce Máta
250 g Ořechy vlašské
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 833 kcal
Kilojoule 3 486kJ
24% Sacharidy 86 g
56% Tuky 42 g
6% Sodík 130 mg
70% Bílkoviny 39 g

Fazole v ořechové bylinkové omáčce postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě doměkka.

2

Ořechy umeleme a v hrnci smícháme s prolisovaným česnekem, mletou paprikou a nasekanými bylinkami. Vmícháme uvařené, scezené fazole, zalijeme vývarem z fazolí, osolíme a necháme 24 hodin uležet v chladu.

3

Podáváme jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept