Recept

Kokosová rýže s rybím ragú

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34531

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Kari koření
100 g Kokos - mletý (Kopra)
1 kávová lžička Marmeláda meruňková
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže loupaná
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
400 g Treska aljašská
500 ml Voda pitná
100 ml Víno bílé
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 579kJ
17% Sacharidy 63 g
34% Tuky 25 g
30% Sodík 595 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kokosová rýže s rybím ragú postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži vsypeme do osolené vroucí vody a povaříme asi 18 minut.

2

Rybí vývar povaříme se smetanou a vínem 5 minut. Vmícháme meruňkovou marmeládu, osolíme, opepříme a okořeníme kari kořením. Do omáčky vložíme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a povaříme je 5 minut.

3

Omyté a osušené filé z tresky osolíme, pokapeme citronovou šťávou a naporcujeme. Opékáme na rozpáleném oleji po každé straně 3 minuty. Potom filé vložíme do omáčky.

4

Kokos nasucho opražíme a vmícháme do rýže. Rýži rozdělíme na talíře a přidáme i filé s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept