Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 34536
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
10 g Chilli paprička
60 g Cibule
5 g Citronová kůra
2 polévková lžíce Citronová šťáva
420 g Cizrna konzervovaná
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
75 g Rajčata sušená sterilovaná
5 g Sůl
30 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Fusilli
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 960kJ
35% Sacharidy 127 g
15% Tuky 11 g
50% Sodík 991 mg
41% Bílkoviny 23 g

Fusilli s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

2

V průběhu vaření těstovin osmažíme kolečka cibule na oleji dozlatova.

3

Přidáme drcený česnek a smažíme ještě asi minutu, potom přidáme opláchnutou a okapanou cizrnu z konzervy, nakrájená sušená rajčata, citronovou kůru a chilli papričky, zvýšíme teplotu a směs důkladně prohřejeme. Na závěr do ní vmícháme citronovou šťávu a nakrájené oregano a petrželovou nať.

4

Cizrnovou směs promícháme s těstovinami, osolíme a opepříme podle chuti. Zdobíme hoblinkami parmezánu a servírujeme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept