Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34539
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
80 g Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 g Oregano čerstvé
850 g Passata (drcená rajčata)
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
5 g Sůl
500 g Tagliatelle
700 ml Voda pitná
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 562kJ
19% Sacharidy 70 g
6% Tuky 4 g
17% Sodík 334 mg
28% Bílkoviny 16 g

Tagliatelle Boscaiola postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme nahrubo cibuli a spolu s drceným česnekem smažíme za občasného zamíchání při střední teplotě na oleji asi 6 minut dozlatova. Přidáme drcená rajčata z konzervy i s nálevem a na plátky nakrájené žampiony a směs přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň, hrnec zakryjeme pokličkou a omáčku 15 minut zvolna vaříme.

2

Uvaříme ve slané vroucí vodě těstoviny al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

3

Přimícháme do omáčky nasekanou petrželovou nať, sůl a pepř, nalijeme ji na těstoviny, opatrně promícháme a servírujeme. Jednotlivé porce ozdobíme snítkou čerstvého oregana.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept